ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ lalu.gr:

Άμεσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210 2634194 ή με αποστολή μηνύματος στο m.me/lalupage 

Ελάχιστη παραγγελία 9,90€

Για παραγγελία από το lalu.gr :

 • Συμπληρώνετε την ειδική φόρμα παραγγελίας με τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 • Αποδέχεστε τους όρους της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που εμφανίζεται στην οθόνη σας.
 • Σε κάθε στάδιο πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε από την εταιρεία μας για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.
 • Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, λαμβάνετε διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, καθώς και αντίγραφο της φόρμας υπαναχώρησης, το οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε.
 • Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το lalu.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ

Τα αιτήματα για αλλαγή  προϊόντων μετά την περίοδο των 14 πλήρων ημερών γίνονται δεκτά μόνο σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, βάσει των διατάξεων που εφαρμόζονται στις συμβάσεις πώλησης.

 • Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode).
 • Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών.

Περιπτώσεις Αλλαγών :

 • Αντικατάσταση ή πρόσθεση νέου είδους: για την επαναποστολή του δέματος καλείστε να αντικαταβάλετε το ποσό των 4€ για όλη την Ελλάδα.
 • Σφάλμα της εταιρίας: τα μεταφορικά επαναποστολής επιβαρύνουν την εταιρία.

Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω courier καλώντας την lalu.gr στο 210 2634194 και αποστολή προς:

LALU

MΑΝΑΚΗ 27

13122 ΙΛΙΟΝ

ΤΗΛ. 210 2634194

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για την διευκόλυνση και άμεση εξυπηρέτηση σας η LALU   διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 • Aντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα) με επιπλέον χρέωση 4,00€/παραγγελία (συμπεριλαμβάνομένου ΦΠΑ 24%). Ελάχιστη παραγγελία 9,90€.
 • Για την αντικαταβολή και μόνο, πέρα από την ελάχιστη παραγγελία, ισχύει και ο όρος να μην υπάρχει ιστορικό μη παραλαβής από πελάτη.

Τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα καταβάλλετε το αντίτιμο.

 • Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro,  Diners, Discover.
  (μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της πλατφόρμας της Alpha Bank).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  eCommerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ /ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Παράδοση προϊόντων

Δωρεάν μεταφορικά σε όλες τις παραγγελίες άνω των 50€

Παραλαβή από κατάστημα:άμεσα, χωρίς επιπλέον κόστος μεταφορικών.

Με courier και αντικαταβολή: H χρέωση αντικαταβολής και μεταφορικών είναι €4. Δωρεάν μεταφορικά άνω των €50. Παράδοση 1-3 εργάσιμες ημέρες.